Srpska verzija sajta Engleska verzija sajta

TRUCKTEC Automotive je renomirani Nemački proizvodjač koji posluje već više od 30 godina. U početku, osnovna aktivnost ove firme je bila proizvodnja delova za Mercedesove kamione, ali je tokom godina i razvoja samog preduzeća aktivnost proširena i na rezevne delove za ostala teretna vozila - MAN, Scania, Volvo i Daf kao i na rezervne delove za kombi i putnička vozila - Mercedes, Audi i BMW. Opredeljenost da u svojoj ponudi ima isključivo rezervne delove najvišeg kvalteta, omogućila je Trucktec-u visoku tržisnu poziciju prepoznatljivost. Ovakva politika kvaliteta je dala trgovcima pouzdanog partnera i sigurnost prilikom prodaje delova koji nisu imali u sveopštoj ponudi robe niskog kvaliteta.

Traktek u svom programu prednjači sa delovima mehanike, ali u posledenje vreme sa razvojem automobilske industrije uvodi i veliki broj različitih senzora i delova elektrike i elektronike.

Ono što pored kvaliteta izdvaja Trucktec od ostalih je to što u svojoj ponudi ima veliki broj delova koji su atraktivni, a koji se osim kod Trakteka ne mogu naći kod drugih proizvođača.