Srpska verzija sajta Engleska verzija sajta

SAF-HOLLAND – Najveći svetski proizvođač osovina za prikolice sa velikim brojem patenata i posebnim revolucionarnim rešenjima, sa najlakšom osovinom na tržištu, sa najjednostavnijom montažom i prvi proizvođač koji je ikada za svoj proizvod ponudio garanciju od 1.000.000 km. Uostalom ako u svom voznom parku imate poluprikolicu ili prikolicu sa SAF-ovim osovinama onda ste i Vi jedan od naših prezadovoljnih kupaca, a kada bude došlo do potrebe za redovnim servisom ili popravkom ako želite da i dalje budete bez brige, a naročito ako su Vam vozila u međunarodnom transportu, tu je BanSek trade koji Vam nudi originalne SAF-HOLLAND rezervne delove identične onima iz prve ugradnje po specijalnim, za srpsko tržište, prilagođenim cenama.

Oslonite se na kvalitet i prelazite ponovo stotine hiljada kilometara sa originalnim SAF-Holland delovima. Kod nas možete kupiti originalne SAF-Holland delove neznatno skuplje od azijskih kopija, a kvaliteta prve ugradnje.

Da li je nekoliko evra razlike u ceni originala u odnosnu na piratske kopije delova dalekoistočnih proizvođača vredno kvara na severu Nemačke ili u Sibiru i glavobolje i troškova koje zbog toga možete imati?

Budite bezbrižni i održavajte vašu prikolicu ili poluprikolicu sa originalnim delovima u nekom od naših ovlašćenih servisa i koristite benefite koje smo izborili za Vas sa posebnim cenama za Srbiju a za kvalitet prve ugradnje. Svi kontrolni pregledi u mreži naših partnerskih servisa su besplatni.

+GF+ sedla, klinovi, Holland, SAF-Holland

U našoj ponudi od 2008. godine kada je +GF+ livnica Georg Fisher usla u grupu SAFHOLLAND nalaze se i originalna +GF+ priključna sedla i delovi za opravku

Stajni trapovi (stajne noge - stope) uvek na stanju

Stajne noge SAF-Holland
Trilex felne

TRILEX - Revolucionarni proizvođač specijalnih patentiranih felni sa najkraćim rokom isporuke direktno iz centranlog magacina SAF

Vučni klinovi (čepovi / trnovi) različitih dimenzija za sve poluprikolice

Vucni klin za poluprikolice, trn
Okretnice za prikolice

Okretnice za prikoilice

Originalne američke Holland kuke za vuču različitih namena sa posebnim akcentom na opremanje aerodromskih vozila.

Kuke za vuču za avione